Steynlaan Zeist Nederland in Zeist via Huurflits

Steynlaan Zeist NederlandHet appartement is gesitueerd op de zolder etage van de woonruimte. Maar voordat we binnenkomen eerst de ingang. Een steeg leid ons naar het trappenhuis van de woonruimte, hier is een algemene voordeur van de centrale hal. Hier is de doorgang naar 5 verschillenden appartementen. Als we de trap volgen naar boven arriveren bij het appartement.Direct bij binnenkomt kom je in je eigen garderobe, hier is eventueel plek voor plaatsen van schoenen en jassen. Hier is ook het toilet, het toilet is voorzien van een zwevend toilet en fontein. Als we onze weg vervolgen vinden we diverse deuren die leiden naar verschillende ruimtes.Allereerst laten we graag de prachtige woonkamer met open keuken zien. Deze woonkamer is ongeveer 25 m2 groot en bied veel ruimte. Het is voorzien van veel lichtinval door de grote raampartij en de ramen kunnen ook open en dat geeft ons de gelegenheid om het appartement prima te kunnen doorluchten.Als we een stapje terugzetten komen we in de keuken, in de keuken is er plek voor een grote eettafel waar u wellicht wel met 4 of meer personen een kan dineren. De keuken an sích is voorzien van een wastafel, een kraan, natuurlijk een 4 pits gasfornuis, een ventilartor en natuurlijk een aanrechtblad waar u de sterrenmaaltijden op kunt bereiden.

Je vind de Appartement aan de Steynlaan Zeist Nederland  te Zeist nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zeist aan de Steynlaan Zeist Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zeist. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Steynlaan in Zeist wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Steynlaan in Zeist – Klik hier

Details van Appartement Steynlaan in Zeist

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Steynlaan Zeist Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren