Stoopstraat Roosendaal Nederland in Roosendaal via Huurflits

Stoopstraat Roosendaal NederlandDeze recentelijk geheel gerenoveerde semi-studio is voorzien van een prachtige nieuwe laminaatvloer en is gelegen op de begane grond van het pand. De semi-studio heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.De gemeenschappelijke keuken, die wekelijks wordt schoongemaakt, is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur zoals een kookplaat en afzuigkap. Ook is er voldoende opbergruimte in de keuken.Er is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik.Tevens is er een berging voor gezamenlijk gebruik waar u een fiets of brommer kunt plaatsen.

Je vind de Studio aan de Stoopstraat Roosendaal Nederland  te Roosendaal nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Roosendaal aan de Stoopstraat Roosendaal Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Roosendaal. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Stoopstraat in Roosendaal wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Stoopstraat in Roosendaal – Klik hier

Details van Studio Stoopstraat in Roosendaal

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 23

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Stoopstraat Roosendaal Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren