Strand Lelystad Nederland in Lelystad via Huurflits

Strand Lelystad NederlandHet appartement is in 2018 volledig gerenoveerd en voorzien van een luxe keuken, luxe badkamer, een fraaie PVC vloer en strakke wandafwerking.* Keuken voorzien van kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser.* Volledig betegelde badkamer met douchehoek, zwevend toilet en wastafelmeubel.* Slaapkamer van ca. 6,5 m2.* Tuin van 8,5 meter diep op het zuiden.* Gedeelde berging aan de voorzijde van de woning.

Je vind de Appartement aan de Strand Lelystad Nederland  te Lelystad nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Lelystad aan de Strand Lelystad Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Lelystad. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Strand in Lelystad wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Strand in Lelystad – Klik hier

Details van Appartement Strand in Lelystad

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Strand Lelystad Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren