Stratumsedijk Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Stratumsedijk Eindhoven NederlandIndeling:Overdekte, afgesloten entree/hal met brievenbussen, bellentableau en intercom systeem.Hal met liftinstallatie, trapopgang en toegang tot bergingen en parkeerterrein.2e verdieping:Entree.Appartement wordt kaal opgeleverd. De huidige bewoner biedt echter de mogelijkheid om de vloer en het fornuis over te nemen (tegen een vergoeding).Betegeld toilet met fontein.Ruime, speels ingedeelde woonkamer van waaruit je toegang hebt tot de deels afgesloten keuken. Deze leidt naar een klein balkon, gelegen aan de voorzijde van het complex.Deels open keuken met lichte keukeninrichting en ingebouwde spoelbak. Keuken wordt zonder apparatuur opgeleverd.Inpandige berging/provisieruimte gesitueerd in de hal van het appartement.Slaapkamer 1.Slaapkamer 2.Betegelde badkamer met inloopdouche en vaste wastafel. In de badkamer is de aansluiting voor de wasmachine gesitueerd.

Je vind de Appartement aan de Stratumsedijk Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Stratumsedijk Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Stratumsedijk in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Stratumsedijk in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Stratumsedijk in Eindhoven

Prijs – 1225.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 86

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Stratumsedijk Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren