Streksingel Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Streksingel Rotterdam NederlandHet appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 60m2 en beschikt over 1 slaapkamer. Aan de voorkant bevindt zich een balkon. Verwarming geschiedt middels een blokverwarming.De keuken is voorzien van ruim voldoende bergruimte en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, vierpits gasfornuis, oven en een koel-vriescombinatie. De compacte badkamer is praktisch ingedeeld met een ruime douchecabine, wastafelmeubel en badkamerkast. Aan de voorkant is de ruime woonkamer, en aan de achterkant de keuken en slaapkamer.

Je vind de Appartement aan de Streksingel Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Streksingel Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Streksingel in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Streksingel in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Streksingel in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Streksingel Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren