Strevelsweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Strevelsweg Rotterdam NederlandHet appartement heeft een woonoppervlakte van 55 vierkante meter en heeft een ruime tuin. Het appartement is gelegen nabij Vreewijk. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een relatief rustige buurt gezien de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gelegen op loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving slechts 2 minuten rijden. Indeling: de woning bestaat uit drie kamers, twee slaapkamers.

Je vind de Appartement aan de Strevelsweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Strevelsweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Strevelsweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Strevelsweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Strevelsweg in Rotterdam

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Strevelsweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren