Strevelsweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Strevelsweg Rotterdam NederlandNa complete renovatie komt dit nette 2 kamer appartement beschikbaar, gelegen aan de Strevelsweg nabij winkels en openbaar vervoer!Het appartement is volledig gerenoveerd met een nieuwe open keuken voorzien van koelkast, combi-oven, vaatwasser en inductiekookplaat.Bij binnenkomst op de eerste verdieping is vanuit een compacte hal met een vaste trap de woonverdieping te bereiken. De ruime en lichte woonkamer is voorzien van een ingerichte keuken en geeft weer toegang tot een fijne slaapkamer met toegang tot een balkon en tot een separaat toilet en badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel met meubel.Het gehele appartement is voorzien van een nieuwe laminaatvloer.

Je vind de Appartement aan de Strevelsweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Strevelsweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Strevelsweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Strevelsweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Strevelsweg in Rotterdam

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Strevelsweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren