Strijpsestraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Strijpsestraat Eindhoven NederlandIndeling:Binnenkomst in centrale gang, met trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de studio’s op de begane grond. Aan het einde van de gang bevindt zich de wasruimte met wasmachines en drogers.De studio is gelegen op de eerste etage en is circa 25 m2. De studio is voorzien van een hoog plafond en hoog raam. Tevens ligt er een fraaie PVC houtmotief vloer en beschikt de studio over 2 plafond armaturen, gordijnen, kunststof kozijn met ventilatierooster, Duco CO2 gestuurde ventilatie en een doorstroomapparaat (snel warm water binnen 10 seconden).De studio is volledig gemeubileerd en is voorzien van 1-persoonsbed, kledingkast, TV meubel met flat screen TV, lamp en eettafel met 2 stoelen.De open en moderne keuken is betegeld en voorzien van inductie kookplaat en afzuigkap, inbouwkoelkast met vriesvak, combi oven en diverse opbergmogelijkheden.Badkamer met douchecabine, wastafel met spiegel en toilet.

Je vind de Studio aan de Strijpsestraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Eindhoven aan de Strijpsestraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Strijpsestraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Strijpsestraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Studio Strijpsestraat in Eindhoven

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Strijpsestraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren