Strucht SchinopGeul Nederland in SchinOpGeul via Huurflits

Strucht SchinopGeul NederlandIndeling:De ruime hal met de meterkast en plaats voor een garderobe is voorzien van een wit geglazuurde tegelvloer. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, de slaapkamer, het toilet en de badkamer.

Je vind de Appartement aan de Strucht SchinopGeul Nederland  te SchinOpGeul nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad SchinOpGeul aan de Strucht SchinopGeul Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in SchinOpGeul. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Strucht in Schin op Geul wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Strucht in Schin op Geul – Klik hier

Details van Appartement Strucht in Schin op Geul

Prijs – 740.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 72

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Strucht SchinopGeul Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren