Strucht SchinopGeul Nederland in SchinOpGeul via Huurflits

Strucht SchinopGeul NederlandIndeling:Een hal met meterkast, apart toilet en eventueel een garderobe. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en de keuken met een eenvoudig keukenblok.Het keukenblok heeft onder- en bovenkastjes, en is uitgerust met een afzuigkap, een spoelbak, 2 pits elektrische kookplaat, een koelkast en aansluitingen voor een wasautomaat/droger of een vaatwasser. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer en de badkamer. De badkamer is betegeld en heeft een douche en een vaste wastafel.De woonkamer en de slaapkamer zijn voorzien van zowel glas- als overgordijnen en zijn beiden uitgerust met een laminaat vloer.Via de woonkamer komt u in de keuken met een eenvoudig keukenblok.Het keukenblok heeft onder- en bovenkastjes, en is uitgerust met een afzuigkap, een spoelbak, 2 pits elektrische kookplaat, een koelkast en aansluitingen voor een wasautomaat/droger of een vaatwasser.Vanuit de woonkamer kunt u naar uw eigen tuin die bestaat uit een terras en gazon. Vanuit de tuin heeft u een eigen uitgang naar het achterliggende terrein en de gezamenlijke fietsen berging.Op het achterterrein van dit complex is voor ieder appartement een eigen parkeerplaats gereserveerd.In dit appartement zijn geen honden of katten toegestaan.

Je vind de Appartement aan de Strucht SchinopGeul Nederland  te SchinOpGeul nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad SchinOpGeul aan de Strucht SchinopGeul Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in SchinOpGeul. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Strucht in Schin op Geul wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Strucht in Schin op Geul – Klik hier

Details van Appartement Strucht in Schin op Geul

Prijs – 680.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Strucht SchinopGeul Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren