Struitenweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Struitenweg Rotterdam NederlandHuisregels:- Muziek(instrumenten) alleen met gebruik van een hoofdtelefoon.- Niet toegestaan: bezoekers, roken, huisdieren- Niet toegestaan: adresregistratie bij de gemeente.Zodra u huurder wordt, is het essentieel dat u uw identiteits- en acceptatiebewijs aan een onderwijsinstelling en/of een bewijs van dienstverband overlegt.

Je vind de Kamer aan de Struitenweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Struitenweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Struitenweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Struitenweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Struitenweg in Rotterdam

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Struitenweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren