Stuyvesantstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Stuyvesantstraat DenHaag NederlandOpen portiek naar de eerste verdieping met eigen entree. hal met twee bergkasten en separaat toilet. badkamer met douche, wasmachine, droger en wastafel. Achterkamer aan de achterzijde met hoogslaper en bureau (ca. 3.5 x 2.80), keuken voorzien van inbouwapparatuur oa vaatwasser, kookplaat, oven en magnetron. Balkon aan de achterzijde gelegen op het zuidwesten.Ruime woonkamer met zithoek aan de voorzijde en eethoek aan de achterzijde. Tweede balkon en hoofdslaapkamer aan de voorzijde met inbouwkasten.

Je vind de Appartement aan de Stuyvesantstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Stuyvesantstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Stuyvesantstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Stuyvesantstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Stuyvesantstraat in Den Haag

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Stuyvesantstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren