Suezkade DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Suezkade DenHaag NederlandGemeenschappelijke entree op de begane grond. Trap naar de 2e verdieping. Eigen entree appartement. Lichte woonkamer met slaapbank/bank. De volledig ingerichte keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel/vriescombinatie en spoelbak. Grote slaapkamer en moderne badkamer met douche, wastafel, veel opbergruimte en een toilet.

Je vind de Appartement aan de Suezkade DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Suezkade DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Suezkade in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Suezkade in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Suezkade in Den Haag

Prijs – 780.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Suezkade DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren