Sumatrastraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Sumatrastraat DenHaag NederlandDit appartement is centraal gelegen – nabij het Centraal Station van Den Haag en diverse uitvalswegen.Ook de winkelstraat Bankastraat is op loopafstand.Lay-out;Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping -via trap;Entree appartement, hal, woon-/eetkamer (woonkamer ca. 4.30×3.35) met inbouwkast, eetkamer (ca. 5.30×3.00) met inbouwkast en moderne keuken met inbouwapparatuur, toegang tot het balkon aan de achterzijde (zuiden), toilet, slaapkamer voorzijde (ca. 3.15×2.20) met inbouwkast, slaapkamer achterzijde (ca. 3.00×1.90) met toegang tot het balkon, moderne badkamer met douche en wasmachine aansluiting.

Je vind de Appartement aan de Sumatrastraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Sumatrastraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Sumatrastraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Sumatrastraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Sumatrastraat in Den Haag

Prijs – 1225.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sumatrastraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren