Sumatrastraat Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Sumatrastraat Leiden NederlandBij binnenkomst via de trap naar boven vind je aan je linkerhand de woonkamer. De woonkamer vind zijn ligging aan de achterzijde van het pand en hierin bevindt zich eveneens de keuken. De keuken is klein maar fijn en zal beschikken over een kookplaat, een koelkast en ruimvoldoende opbergruimte. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. Deze is lekker ruim opgezet met een oppervlakte van zo’n 17 vierkante meter. De ruimte is open maar is door de zichtbare draagconstructie van het pand tegelijkertijd duidelijk gesplitst in twee delen. Zodoende kun je het slaapgedeelte bijvoorbeeld eenvoudig scheiden van een werkgedeelte. De tweede slaapkamer bevindt zich op de derde etage.

Je vind de Appartement aan de Sumatrastraat Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leiden aan de Sumatrastraat Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Sumatrastraat in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Sumatrastraat in Leiden – Klik hier

Details van Appartement Sumatrastraat in Leiden

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 47

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Sumatrastraat Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren