T.G._Gibsonstraat Deventer Nederland in Deventer via Huurflits

T.G._Gibsonstraat Deventer NederlandIndeling; Hal, badkamer met douche, glazen douchewand, wastafel en zwevend toilet en aansluiting voor de wasmachine. Riante en leuk in te delen woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur; inductie kookplaat, recirculatie afzuigkap, koelkast met vriesvak, afwasmachine en combi-magnetron. Vanuit de woonkamer betreedt je de slaapkamer.Dit appartement is voorzien van een prachtige PVC vloer.

Je vind de Appartement aan de T.G._Gibsonstraat Deventer Nederland  te Deventer nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Deventer aan de T.G._Gibsonstraat Deventer Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Deventer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement T.G. Gibsonstraat in Deventer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement T.G. Gibsonstraat in Deventer – Klik hier

Details van Appartement T.G. Gibsonstraat in Deventer

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 42

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de T.G._Gibsonstraat Deventer Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren