T_Hofke Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

T_Hofke Eindhoven NederlandIndeling:Entree met opgang naar het appartement gelegen op de 2e etage. Deze biedt toegang tot de woonkamer, slaapkamer en keuken.De woonkamer heeft een open keuken. In de keuken bevindt zich een kookplaat en koelkast. Tevens beschikt het appartement over een wasmachine.Slaapkamer met linnenkast en bed.Aparte badkamer met douche, toilet en wastafel.

Je vind de Appartement aan de T_Hofke Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de T_Hofke Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement T Hofke in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement T Hofke in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement T Hofke in Eindhoven

Prijs – 545.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de T_Hofke Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren