T_Landje Opperdoes Nederland in Opperdoes via Huurflits

T_Landje Opperdoes NederlandIndeling:Begane grond: gemeenschappelijke entree/ met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en lift. De deur is voor bezoekers vanuit het appartement te openen.Indeling appartement: entree/ hal voorzien van meterkast; slaapkamer; bergruimte met c.v.-opstelling; badkamer voorzien van wasmachine-aansluiting, toilet, wastafel en douche; woonkamer voorzien van een half open keuken met een ruimte voor een eettafel; 2e slaapkamer met toegang de tuin welke op het zuid-oosten is gelegen.

Je vind de Appartement aan de T_Landje Opperdoes Nederland  te Opperdoes nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Opperdoes aan de T_Landje Opperdoes Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Opperdoes. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement ‘T Landje in Opperdoes wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement ‘T Landje in Opperdoes – Klik hier

Details van Appartement ‘T Landje in Opperdoes

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 68

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de T_Landje Opperdoes Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren