Tadamasingel Zutphen Nederland in Zutphen via Huurflits

Tadamasingel Zutphen NederlandIndeling: entree; Sfeervolle woonkamer welke perfect op te delen is in een woon- en eetgedeelte. De nette open keuken is voorzien van een keukenblok met afzuigkap. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Tadamasingel Zutphen Nederland  te Zutphen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zutphen aan de Tadamasingel Zutphen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zutphen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Tadamasingel in Zutphen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Tadamasingel in Zutphen – Klik hier

Details van Appartement Tadamasingel in Zutphen

Prijs – 699.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tadamasingel Zutphen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren