Tadingastraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Tadingastraat Leeuwarden NederlandDe kamers zijn goed onderhouden en hebben een eigen kitchenette met een eigen koelkast en gootsteen. Koken en chillen doe je in de grote gedeelde keuken waar:- er is een vaatwasser aanwezig; een grote koelkast met grote vriezer; een 6-pits kooktoestel (gas)- een grote woonbank- een grote eettafel met 6 tot 8 eetkamerstoelenHet gebouw bestaat uit 4 verdiepingen met elk 9 kamers. Verder heeft elke verdieping 2 toiletten, 2 of 3 douches; een eigen wasmachine en droger.

Je vind de Kamer aan de Tadingastraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Tadingastraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Tadingastraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Tadingastraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Kamer Tadingastraat in Leeuwarden

Prijs – 465.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tadingastraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren