Talmalaan in Utrecht via Esteon

TalmalaanTe huur voor €2.495,- per maand: een 5-kamer woonhuis met een oppervlakte van 128m2. Het wordt gemeubileerd opgeleverd! Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, wasmachine, vaatwasmachine, parkeerplek. De borgsom bedraagt €2.495,-. Voldoet deze woning helemaal aan jouw wensen?

Je vind een Woonhuis te huur in Noordoost, Utrecht nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Utrecht aan de Talmalaan en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonhuis te huur in Noordoost, Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonhuis te huur in Noordoost, Utrecht – Klik hier

Details van Woonhuis te huur in Noordoost, Utrecht

Prijs – 2495.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 128m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Talmalaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren