Talmastraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Talmastraat Rotterdam NederlandEntree: via een gemeenschappelijke trapopgang bereikt u de entree naar uw eigen toegangsdeur op de 3e etage.Woonkamer aan de voorzijde met veel lichtinval en openslaande deuren naar het balkon toe.Keuken (met vaatwasser, oven, gasfornuis, afzuigkap en koelkast) bereikbaar via de hal. In de keuken zit ook de aansluiting voor de wasmachine.Slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning (10m2). Vanuit de slaapkamer is ook het balkon te bereiken via openslaande deuren.

Je vind de Appartement aan de Talmastraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Talmastraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Talmastraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Talmastraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Talmastraat in Rotterdam

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Talmastraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren