Tanwielstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Tanwielstraat Rotterdam NederlandJe woont hier volledig zelfstandig maar maakt onderdeel uit van een ware community met de volgende 5 pijlers: Samen / Comfort / Plezier / Onafhankelijk / Bewust! Binnen het gebouw kun je namelijk gebruik maken van diverse collectieve functies (maar liefst 3.302m2) zoals: loungeruimtes, gym, bios, werkplekken, bibliotheek, cardio, sportdak, gameruimte, kookruimte, urban garden, vergaderruimte, klusruimte en pakketdienst. Ontspan op het enorme dakterras met barbecueplek op de topverdieping en we hopen binnenkort een restaurant aan het complex toe te kunnen voegen. Voor de fiets heeft iedere woning een eigen fietsplek in de stalling en tegen vergoeding kun je gebruik maken van de aanwezige deelmobiliteit (auto’s en fietsen). Ook aan de veiligheid is gedacht, zo is er op bepaalde tijden een bemand meetingpoint, een securityhost en permanente videobewaking aanwezig.

Je vind de Studio aan de Tanwielstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Tanwielstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Tanwielstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Tanwielstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Tanwielstraat in Rotterdam

Prijs – 682.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tanwielstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren