Tapuitstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Tapuitstraat Rotterdam NederlandDeze woningen zijn voorzien van eigen keuken, douchecabine en toilet. Het appartement is gelegen op de eerste woonlaag en beschikken vaak over meerdere slaapkamers en een ruime woonkamer.

Je vind de Antikraak aan de Tapuitstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Antikraak ligt in de stad Rotterdam aan de Tapuitstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Antikraak in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Tapuitstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Tapuitstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Tapuitstraat in Rotterdam

Prijs – 192.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tapuitstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren