Tegelseweg Venlo Nederland in Venlo via Huurflits

Tegelseweg Venlo NederlandDe kamer heeft een eigen kitchenette (zonder kookgelegenheid) met warm en koud water.Er is ook een tv en internetaansluiting op de kamer.De keuken, bijkeuken, kelder, 2 toiletten en douche worden gedeeld met 6 medebewoners. De keuken, toiletten en douche zijn in 2015 geheel vernieuwd. Momenteel wordt het trappenhuis gerenoveerd.

Je vind de Kamer aan de Tegelseweg Venlo Nederland  te Venlo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Venlo aan de Tegelseweg Venlo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Venlo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Tegelseweg in Venlo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Tegelseweg in Venlo – Klik hier

Details van Kamer Tegelseweg in Venlo

Prijs – 440.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tegelseweg Venlo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren