Teilingerstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Teilingerstraat Rotterdam NederlandSTUDIO in het centrum van Rotterdam, wij zijn nu op zoek naar een leuke, nette en rustige huurder, idealiter student of een young working professional. Dit is een geweldige locatie, echt een van de beste locaties in Rotterdam, op 3 minuten lopen van het centraal station en de belangrijkste winkelstraat, Lijbaan. Grote slaapkamer keuken, badkamer. Volledig ingerichte keuken, wasmachine, er is 1 groot balkon.

Je vind de Studio aan de Teilingerstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Teilingerstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Teilingerstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Teilingerstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Teilingerstraat in Rotterdam

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Teilingerstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren