Telgterweg Ermelo Nederland in Ermelo via Huurflits

Telgterweg Ermelo NederlandIndeling:EntreeToiletBadkamer v.v. wastafel en douchecabineWoonkamer met terrasdeuren naar het terrasOpen keuken met o.a. gasfornuisSlaapkamer 1Slaapkamer 2Extra’s:Plissé gordijnenTuin rond de woningEigen opritBeplanting en bestratingInternet op eigen naam aanvragenVanwege privacy is het adres bij benadering.

Je vind de Huurwoning aan de Telgterweg Ermelo Nederland  te Ermelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Ermelo aan de Telgterweg Ermelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Ermelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Telgterweg in Ermelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Telgterweg in Ermelo – Klik hier

Details van Huis Telgterweg in Ermelo

Prijs – 990.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Telgterweg Ermelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren