Ternatestraat Delft Nederland in Delft via Huurflits

Ternatestraat Delft NederlandGelegen in Delft ligt dit karakteristieke appartement in de Ternatestraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 45 m2 en is gebouwd in 1934.Uniek wonen in Delft. Dat kan goed in deze buurt. Ternatestraat is gelegen in de buurt Indische Buurt-Zuid. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Delft, . Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuten rijden.

Je vind de Appartement aan de Ternatestraat Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Delft aan de Ternatestraat Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Ternatestraat in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Ternatestraat in Delft – Klik hier

Details van Appartement Ternatestraat in Delft

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ternatestraat Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren