Teteringsedijk Breda Nederland in Breda via Huurflits

Teteringsedijk Breda NederlandDeze gestoffeerde en gemeubileerde studio’s hebben een eigen badkamer en keuken. De keuken is voorzien van een combi oven/magnetron en een inbouw koel/vriescombinatie. Verder beschikt de studio over een bureau, dat ook als eettafel gebruikt kan worden, en een bijpassende bureaustoel. In het pand is een wasserette waar je met de Pay2Wash app tegen betaling gebruik kunt maken van de wasmachines en drogers.

Je vind de Studio aan de Teteringsedijk Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Breda aan de Teteringsedijk Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Teteringsedijk in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Teteringsedijk in Breda – Klik hier

Details van Studio Teteringsedijk in Breda

Prijs – 565.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 19

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Teteringsedijk Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren