Textielplein Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Textielplein Tilburg NederlandDeze semi-studio is gelegen in een net volledig gerenoveerd pand in de gewilde wijk Goirke. Op loopafstand van diverse winkels, sportaccommodaties en onderwijsinstellingen en op fietsafstand van het Centraal Station en het centrum van Tilburg. Via de Ringbaan-Noord zijn de uitvalswegen goed te bereiken.Indeling en omschrijving semi-studio Tilburg:Deze nette semi-studio is voorzien van een mooie laminaat vloer. De studio beschikt over een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet.De gezamenlijke keuken beschikt over diverse luxe inbouwapparatuur en er is ook een wasmachine en droger voor gezamenlijk gebruik.De gezamenlijke ruimtes zoals de keuken en hal worden regelmatig schoongemaakt door een schoonmaker.Er is een buitenruimte voor het plaatsen van de containers en fietsen.

Je vind de Studio aan de Textielplein Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Textielplein Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Textielplein in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Textielplein in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Textielplein in Tilburg

Prijs – 630.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Textielplein Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren