Theeroos Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Theeroos Rotterdam NederlandGrote tafel met comfortabele bureaustoelen, waterkoker en kopjes.Gezellig tweepersoonsbedAlles in een comfortabele kamer met veel licht. Er zijn 2 grote ramen.De loft is de bovenste verdieping van een eigen, nette en zeer schone woning. Mooie meubels en houtwerk.Met moderne luxe gedeelde badkamer.

Je vind de Kamer aan de Theeroos Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Theeroos Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Theeroos in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Theeroos in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Theeroos in Rotterdam

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Theeroos Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren