Theeroos Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Theeroos Rotterdam NederlandGezellige volledig gemeubileerde kamer op de 1e verdieping in een eigen rustig huis, moderne luxe gedeelde badkamer.Tuin en gratis parkeren.Deze rustige veilige omgeving is ideaal voor een jonge professional.Elke 2e week schoonmaak van de kamer.Handdoeken, lakens voorzien

Je vind de Kamer aan de Theeroos Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Theeroos Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Theeroos in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Theeroos in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Theeroos in Rotterdam

Prijs – 860.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Theeroos Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren