Theo_van_Doesburgstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Theo_van_Doesburgstraat Utrecht NederlandIndeling:Begane grond:Entree/hal, meterkast, toiletruimte met toilet en fontein. Vanuit de hal bereikt u de tuingerichte woonkamer met trapkast en openslaande deuren naar de zonnige en diepe achtertuin. Aan de voorzijde van de woning treft u de keuken, welke is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. De keuken is voorzien van een vaatwasser, kookplaat en afzuigkap.De diepe achtertuin is onderhoudsvriendelijk en op het zuiden gelegen. Aan de achterzijde van de tuin heeft u een ruime berging.Eerste verdieping:Overloop met trap naar de tweede verdieping en aangrenzend 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is geheel betegeld en heeft een douchehoek, wastafel en toilet.Tweede verdieping :Ruime, open zolder met dakramen en opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Je vind de Huurwoning aan de Theo_van_Doesburgstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Utrecht aan de Theo_van_Doesburgstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Theo van Doesburgstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Theo van Doesburgstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Huis Theo van Doesburgstraat in Utrecht

Prijs – 1219.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 126

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Theo_van_Doesburgstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren