Thomas_van_Diessenstraat Goirle Nederland in Goirle via Huurflits

Thomas_van_Diessenstraat Goirle NederlandEr zijn 2 winkelcentra op elk 500m van hier (2 Albert Heijns…). Goirle heeft alles wat je nodig hebt. Het bos ligt op 300m van hier, met de Belgische grens in de buurt (goedkope benzine enz.). De bus naar de universiteit ligt op 350m hiervandaan. Of je gaat op de fiets. Het is 6,8 km naar Univ (maar met de pedaalfiets korter)

Je vind de Kamer aan de Thomas_van_Diessenstraat Goirle Nederland  te Goirle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Goirle aan de Thomas_van_Diessenstraat Goirle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Goirle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Thomas van Diessenstraatin Goirle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Thomas van Diessenstraatin Goirle – Klik hier

Details van Kamer Thomas van Diessenstraatin Goirle

Prijs – 640.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 32

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Thomas_van_Diessenstraat Goirle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren