Thomas_van_Diessenstraat Goirle Nederland in Goirle via Huurflits

Thomas_van_Diessenstraat Goirle NederlandEr zijn 2 winkelcentra in de buurt elk op 500m van hier ( Albert Heijns…). Goirle heeft alles wat je nodig hebt… Het bos ligt op 300m van hier, met de Belgische grens vlakbij (goedkope benzine etc.). De bus naar de universiteit is op 350 meter van hier. Of u kunt op de fiets gaan. Het is 6,8 km naar Univ (maar per fiets korter)De meeste mensen wonen in Goirle vanwege de rust, de groene uitstraling. Parkeren is gratis. Wij zijn het dorp met veel sportverenigingen, culturele verenigingen en evenementen. Popcentrum ligt op 7 km hiervandaan en het zuiden van Tilburg op 4 km. BKS en Wooha is 6,2 over de weg.

Je vind de Kamer aan de Thomas_van_Diessenstraat Goirle Nederland  te Goirle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Goirle aan de Thomas_van_Diessenstraat Goirle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Goirle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Thomas van Diessenstraat in Goirle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Thomas van Diessenstraat in Goirle – Klik hier

Details van Kamer Thomas van Diessenstraat in Goirle

Prijs – 665.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Thomas_van_Diessenstraat Goirle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren