Thomas_van_Kempenstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Thomas_van_Kempenstraat Tilburg NederlandDe studio heeft een eigen badkamer, toilet en pantry en zal volledig gemeubileerd worden opgeleverd De gemeenschappelijke keuken deel je met de andere bewoners van het gebouw.

Je vind de Studio aan de Thomas_van_Kempenstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Thomas_van_Kempenstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Thomas van Kempenstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Thomas van Kempenstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Thomas van Kempenstraat in Tilburg

Prijs – 801.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 29

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Thomas_van_Kempenstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren