Thorbeckelaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Thorbeckelaan DenHaag NederlandLicht en modern ruim 3 kamer hoekappartement van ca. 78m2 voorzien van 2 slaapkamers en een balkon met zeezicht. Het appartement is gelegen op de 11e etage in het mooie complex Bellavista.Indeling:-Lichte woonkamer en een goed uitgeruste neutrale open keuken met inbouwapparatuur van ca. 30 m2.-Naast de woonkamer liggen twee ruime slaapkamers-1e slaapkamer ca. 11m2 -2e slaapkamer ca. 15 m2-Riante badkamer met inloopdouche-Apart toilet-Ruime inpandige berging met wasmachineaansluiting-Balkon ca. 6,5m2 ligging ZW -Aparte (fietsen)berging onder het complex

Je vind de Appartement aan de Thorbeckelaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Thorbeckelaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Thorbeckelaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Thorbeckelaan in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Thorbeckelaan in Den Haag

Prijs – 1225.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 78

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Thorbeckelaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren