Thorbeckelaan in Amstelveen via Esteon

ThorbeckelaanTe huur voor €2.000,- per maand: een 3-kamer appartement met een oppervlakte van 115m2. Het wordt gemeubileerd opgeleverd! Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, wasmachine. De borgsom bedraagt €2.000,-. Voldoet deze woning helemaal aan jouw wensen?

Je vind een Appartement te huur in Stadshart, Amstelveen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amstelveen aan de Thorbeckelaan en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amstelveen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Stadshart, Amstelveen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Stadshart, Amstelveen – Klik hier

Details van Appartement te huur in Stadshart, Amstelveen

Prijs – 2000.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 115m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Thorbeckelaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren