Thorbeckestraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Thorbeckestraat Arnhem NederlandDeze studio is gelegen op de begane grond en is voorzien van een eigen keuken en badkamer.De keuken beschikt over diverse inbouw apparatuur zoals een kookplaat, wasemkap, koelkast met vriesvak en vaatwasser.De badkamer is volledig betegeld en modern afgewerkt met een zwevend toilet, handdoekenradiator, een kastje met ingebouwde wastafel en inloop douche.

Je vind de Studio aan de Thorbeckestraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Arnhem aan de Thorbeckestraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Thorbeckestraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Thorbeckestraat in Arnhem – Klik hier

Details van Studio Thorbeckestraat in Arnhem

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 26

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Thorbeckestraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren