Thorbeckestraat Heerenveen Nederland in Heerenveen via Huurflits

Thorbeckestraat Heerenveen NederlandHet appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Bij binnenkomst kom je direct in de riante woonkamer (55 m2!) met open keuken. Het appartement bevindt zich op een hoek van het pand en heeft een prachtige lichtinval door de grote raampartijen. In de woonkamer bevindt zich een open keuken, die voorzien is van een inductiekookplaat, koelkast en afzuiging. Via de woonkamer betreedt je de slaapkamer en een separaat toilet. Via de slaapkamer betreedt je tevens de badkamer met douche. Het complex beschikt over een gezamenlijk terras en een afsluitbare en overdekte fietsenstalling. Daarnaast zijn er op het terrein van het complex voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, waar door huurders gebruik van gemaakt kan worden.

Je vind de Appartement aan de Thorbeckestraat Heerenveen Nederland  te Heerenveen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerenveen aan de Thorbeckestraat Heerenveen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerenveen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Thorbeckestraat in Heerenveen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Thorbeckestraat in Heerenveen – Klik hier

Details van Appartement Thorbeckestraat in Heerenveen

Prijs – 890.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 72

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Thorbeckestraat Heerenveen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren