Tidemanstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Tidemanstraat Rotterdam NederlandDe kamer is beschikbaar voor maximaal 1 persoon.Deze woning is gelegen op de tweede verdieping van een rustig appartementencomplex.Het huis heeft een gedeelde woonkamer en een eigen slaapkamerDe keuken en badkamer zijn eenvoudig, maar voldoende. Hetzelfde geldt voor het separaat gelegen toilet.Let op: je deelt je voorzieningen met de huisgenoot van het pand.

Je vind de Kamer aan de Tidemanstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Tidemanstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Tidemanstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Tidemanstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Tidemanstraat in Rotterdam

Prijs – 500.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tidemanstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren