Tijhofslaan Almelo Nederland in Almelo via Huurflits

Tijhofslaan Almelo NederlandIndeling: Begane grond: entree, hal met toilet en toegang tot de woonkamer. Ruime woonkamer met parketvloer en openslaande deuren naar de riante en besloten tuin. Authentieke keuken met inbouwapparatuur. Bijkeuken met wasmachine aansluiting. Tevens bevindt zich hier de nieuwe cv-ketel. 1e verdieping: 3 slaapkamers en badkamer voorzien van een toilet, wastafel en douche. 2e verdieping: 1 slaapkamer en een bergzolder.

Je vind de Huurwoning aan de Tijhofslaan Almelo Nederland  te Almelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Almelo aan de Tijhofslaan Almelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Almelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Tijhofslaan in Almelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Tijhofslaan in Almelo – Klik hier

Details van Huis Tijhofslaan in Almelo

Prijs – 999.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 133

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tijhofslaan Almelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren