Timpweg Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Timpweg Groningen NederlandDe woning heeft een groot oppervlak van 200m2 en is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Bij binnenkomst kom je in de entree die toegang geeft tot de keuken. Achter de keuken zit een gigantische woonkamer met aansluitend de badkamer met toilet, separaat toilet, wasruimte en een kantoorruimte. De eerste etage is verdeeld in 4 grote kamers achter elkaar, die naar keuze zijn in te delen. In verband met verbouwplannen in de toekomst heeft de woning wel iets achterstallig onderhoud.

Je vind de Appartement aan de Timpweg Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Timpweg Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Timpweg in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Timpweg in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Timpweg in Groningen

Prijs – 600.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 200

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Timpweg Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren