Timpweg Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Timpweg Groningen NederlandHet appartement heeft alle voorzieningen voor zichzelf. Dit houdt in dat er een luxe keuken is met koel-/vriescombinatie, vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron,berging en werkruimte. De badkamer is voorzien van een toilet, douche, wastafel met opbergruimte, spiegel met verlichting, designradiator.

Je vind de Studio aan de Timpweg Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Groningen aan de Timpweg Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Timpweg in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Timpweg in Groningen – Klik hier

Details van Studio Timpweg in Groningen

Prijs – 763.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 33

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Timpweg Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren