Tjalie_Robinsonduin DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Tjalie_Robinsonduin DenHaag NederlandAfgesloten hoofdentree met lift naar 7e etage, entree appartement, heerlijk lichte living met veel raampartijen en een schuifpui naar het heerlijke zonnige balkon (ZO) met zeer leuk uitzicht, eetkamer met luxe half-open witte hoogglans keuken voorzien van stenen aanrechtblad en alle inbouwapparatuur te weten 5-pits gaskookplaat, stoomoven, recirculatiekap, koelkast, vriezer en vaatwasser; vanuit de eetkamer zeer leuk uitzicht over het Statenkwartier; 2 slaapkamers waarvan 1 voorzien van een ideale berging/inloopkast en tevens toegang tot het balkon, 2 badkamers voorzien van vloerverwarming met ligbad, douche, vaste wastafel en wc; aparte gasten wc met fontein, goed formaat berging met oa de cv-ketel opstelplaats;

Je vind de Appartement aan de Tjalie_Robinsonduin DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Tjalie_Robinsonduin DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Tjalie Robinsonduin in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Tjalie Robinsonduin in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Tjalie Robinsonduin in Den Haag

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 143

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tjalie_Robinsonduin DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren