Tjonger Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Tjonger Apeldoorn NederlandIndeling; Ingang. Ruime hal met toegang tot separaat toilet. Keuken met veel kastruimte en opbergmogelijkheden, en met toegang tot het eerste balkon. Ruime, zeer lichte woonkamer met grote raampartijen. 2 aparte slaapkamers met inbouwkasten. Badkamer met wastafel en douche. Tevens beschikt het appartement over een tweede balkon aan de voorzijde, en een eigen berging in de onderbouw van het complex.

Je vind de Appartement aan de Tjonger Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Apeldoorn aan de Tjonger Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Tjonger in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Tjonger in Apeldoorn – Klik hier

Details van Appartement Tjonger in Apeldoorn

Prijs – 815.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 62

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tjonger Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren