Tjongerstraat Dordrecht Nederland in Dordrecht via Huurflits

Tjongerstraat Dordrecht NederlandIndeling: entree, hal met trappenhuis en lift, ruime en zeer lichte woonkamer met keuken, 2 slaapkamers, badkamer met wastafel, toilet en douche. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het heerlijke balkon!

Je vind de Appartement aan de Tjongerstraat Dordrecht Nederland  te Dordrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Dordrecht aan de Tjongerstraat Dordrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Dordrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Tjongerstraat in Dordrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Tjongerstraat in Dordrecht – Klik hier

Details van Appartement Tjongerstraat in Dordrecht

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tjongerstraat Dordrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren