Tolbrugstraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Tolbrugstraat Breda NederlandDit prachtige monumentale studio met uitzicht op de Grote Kerk van Breda is gelegen op de tweede verdieping. Dit mooie appartement ligt op een toplocatie op de tweede verdieping in het hart van historisch Breda.Je deelt de wc en badkamer met 1 ander persoon. Keuken en woon/slaapgedeelte is privé.De prachtige haven en de grote markt (vele terrasjes en restaurants) liggen op een steenworp afstand. De dagelijkse boodschappen zijn op loopafstand te bereiken.

Je vind de Studio aan de Tolbrugstraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Breda aan de Tolbrugstraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Tolbrugstraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Tolbrugstraat in Breda – Klik hier

Details van Studio Tolbrugstraat in Breda

Prijs – 775.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tolbrugstraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren