Tolhuis Nijmegen Nederland in Nijmegen via Huurflits

Tolhuis Nijmegen NederlandIndeling:Begane grondAlgemene entree met bellentableau en brievenbussen. Centrale hal met dubbele liftinstallatie, trappenhal en toegang naar de individuele bergingen (plaats voor circa 3 fietsen en opslag).4e verdiepingHal, berging, cv-installatie en wasruimte, woonkamer met vrij uitzicht, 2 slaapkamer waarvan 1 met toegang naar een ruim balkon gelegen op het westen, open keuken, badkamer voorzien van douche, toilet en een vaste wastafel.

Je vind de Appartement aan de Tolhuis Nijmegen Nederland  te Nijmegen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Nijmegen aan de Tolhuis Nijmegen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Nijmegen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Tolhuis in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Tolhuis in Nijmegen – Klik hier

Details van Appartement Tolhuis in Nijmegen

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tolhuis Nijmegen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren