Tollensstraat Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Tollensstraat Leiden NederlandDeze kamer heeft twee verdiepingen. Zodoende kun jij beneden je studie- en/of leefruimte inrichten en kun je slapen op de daarvan afgescheiden slaapvide. De totale kameroppervlakte is 15m2. Zowel de beneden- als de bovenverdieping zijn voorzien van ramen die te openen zijn waardoor je voldoende kunt ventileren. De radiator bij het raam draagt zorg voor een comfortabel warme ruimte.

Je vind de Kamer aan de Tollensstraat Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Leiden aan de Tollensstraat Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Tollensstraat in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Tollensstraat in Leiden – Klik hier

Details van Kamer Tollensstraat in Leiden

Prijs – 415.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tollensstraat Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren