Tolsingel Zevenaar Nederland in Zevenaar via Huurflits

Tolsingel Zevenaar NederlandDeze energiezuinige appartementen van ongeveer 84 m2 liggen in de gewilde nieuwbouwwijk ‘ Groot Holthuizen’de 32 appartementen zijn verdeeld over 2 panden met beide een eigen entree.Dit appartement heeft 2 zeer ruime slaapkamers, een luxe keuken met verschillende inbouwapparaten, mooi afgewerkt sanitair en parkeren op eigen terrein.

Je vind de Appartement aan de Tolsingel Zevenaar Nederland  te Zevenaar nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zevenaar aan de Tolsingel Zevenaar Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zevenaar. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Tolsingel in Zevenaar wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Tolsingel in Zevenaar – Klik hier

Details van Appartement Tolsingel in Zevenaar

Prijs – 1040.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 84

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tolsingel Zevenaar Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren