Tomakker Nuenen Nederland in Nuenen via Huurflits

Tomakker Nuenen NederlandIndelingEntreeDe entree bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De hal biedt tot de woonkamer en de toiletruimte. Tevens bevindt zich hier de meterkast en een trapopgang naar de eerste verdieping.WoonkamerDe woonkamer verdeeld zich in een zit- en eetgedeelte en staat in open verbinding met de keuken. Het zitgedeelte bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Een loopdeur biedt toegang de tuin. Een praktische trapkast biedt voldoende bergruimte.KeukenDe open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en biedt leuk zicht op de straat. De keuken is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, rvs-spoelbak en ruim voldoende onder- en bovenkastjes.TuinEen ruime beschutte achtertuin met terras. De tuin heeft een behoorlijke breedte en beschikt over een eigen achterom. Tevens is vanuit de tuin de garage te bereiken.Garage/BergingDe woning beschikt over een royale garage welke zowel middels de tuin als via de voorzijde van de woning toegankelijk is.Eerste verdiepingOverloopMiddels een vaste trapopgang is de eerste verdieping te bereiken. De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.Slaapkamer 1De masterbedroom is aan de achterzijde van de woning gelegen en biedt zicht op de achtertuin.Slaapkamer 2De tweede slaapkamer is eveneens royaal van afmeting en is aan de voorzijde van de woning gesitueerd.Slaapkamer 3Slaapkamer aan de achterkant met zicht op de achtertuinBadkamerDe badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een bad-/douchecombinatie, een vaste wastafel en een toilet. Een raam zorgt hier voor prettig lichtinval en natuurlijke ventilatie.en bovenkastjes.

Je vind de Huurwoning aan de Tomakker Nuenen Nederland  te Nuenen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Nuenen aan de Tomakker Nuenen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Nuenen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Tomakker in Nuenen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Tomakker in Nuenen – Klik hier

Details van Huis Tomakker in Nuenen

Prijs – 1060.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 112

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Tomakker Nuenen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren